#1 Poor performance in raid 0 array configuration by capricornx10x 10.08.2020 22:45

Hello everyone.
I have asus rampage extreme vi encore motherboard and 2 corsair mp510 m.2 ssd drives
I created a raid 0 array configuration on the motherboard (m.2) through the BIOS and of course I installed the operating system on the new array. No special problems
But, the performance is poor! There is no improvement in performance that reflects a raid 0 array. Performance is like that of a single drive.

I send screenshots

#2 RE: Poor performance in raid 0 array configuration by Fernando 10.08.2020 23:09

avatar

@capricornx10x:
Which storage driver did you install and which RAID BIOS module did you use?
Did you follow my advices, why I have layed down >here<?

#3 RE: Poor performance in raid 0 array configuration by capricornx10x 10.08.2020 23:21

i did it now. and still same poor performance

#4 RE: Poor performance in raid 0 array configuration by Fernando 10.08.2020 23:38

avatar

@capricornx10x: Why don't you answer my first question?

#5 RE: Poor performance in raid 0 array configuration by capricornx10x 11.08.2020 20:50

i use the intel rst to make the raid 0 in the bios

#6 RE: Poor performance in raid 0 array configuration by capricornx10x 18.08.2020 13:39

someone?

#7 RE: Poor performance in raid 0 array configuration by MeatWar 18.08.2020 15:05

avatar

@capricornx10x Answer Fernando question... thats how someone can help u, and keep in mind that PCIe3.0x4 shares bandwidth with M.2.

Xobor Forum Software von Xobor
Datenschutz