[b][/b]
[i][/i]
[u][/u]
[s][/s]
[code][/code]
[quote][/quote]
[spoiler][/spoiler]
[url][/url]
[img][/img]
[video][/video]
Smileys
smile
smile2
spook
alien
zunge
rose
shy
clown
devil
death
flash
sick
heart
idee
frage
blush
smokin
mad
sad
wink
frown
crazy
grin
hmm
laugh
mund
oh
rolling_eyes
lil
oh2
shocked
cool
[mail][/mail]
[pre][/pre]
Farben
[rot][/rot]
[blau][/blau]
[gruen][/gruen]
[orange][/orange]
[lila][/lila]
[weiss][/weiss]
[schwarz][/schwarz]
machineman
Posts: 9 | Last online: 03.23.2017
Date registered
01.22.2017
Sex
not specified
    • machineman has written a new post "[Guide] Manual AMI UEFI BIOS Modding " 02.17.2017

      Yes i want to use WOL feature.

    • machineman has written a new post "[Guide] Manual AMI UEFI BIOS Modding " 02.17.2017

      It's an on-board Ethernet adapter. I create this file with UBU tool. I want to reflash the ethernet card option rom.

    • machineman has written a new post "[Guide] Manual AMI UEFI BIOS Modding " 02.17.2017

      The network card is Intel® I219V on ASUS Maximus VIII Ranger motherboard. I will attach the file later because it's on my home PC. I hope this helps.

    • machineman has written a new post "[Guide] Manual AMI UEFI BIOS Modding " 02.17.2017

      Can i insert this _BootAgentCL_15B8.lom file in bios or i should use another tool to reflash network card.

    • machineman has written a new post "[OFFER] ASUS Maximus VIII - modded BIOSes" 02.07.2017

      I want to ask something. I have ASSUS Maximus VIII Ranger mobo with i7 6700K, 32 gb kingston hyperx fury 2400 and cooler master v650 PSU. I have a problem when i boot from windows bootable usb or booting from netwrok windows boot image (WDS PXE boot). It shows me worker thread returned at bad irql. I can successfully boot from FreeDOS usb or linux or memtest usb. I tested ram with memtest with no errors. Can this be BIOS issue related or IMEI or CPU microcode related. I flash bios with the new 3007 version from ASUS website but the issue remain the same. I can successfully boot from FreeDOS usb or linux or memtest usb. I tested ram with memtest with no errors. I hope you can help me to make modded bios which will resolve this problem. ME is 11.6.10.1196 version. SA PCIe Code Version is 1.0.3.0. PCH configuration name: SKL PCH-H, Intel PCH SKU Name: Z170, Stepping: D1, Hsio Rervision: 52. On the motherboard it shows me b1 q code when i boot from windows usb in uefi mode and stays AE in legacy mode .
      Here is my system:

      ASUS Maximus VIII Ranger
      i7 6700K
      32gb kingston hyperx fury 2400
      cooler master V650

      I hope you can help me. I'm trying to find a solution for 2 weeks.

      Best Regards

      I hope you can help me. I'm trying to find a solution for 2 weeks.

      Best Regards

Recipient
machineman
Subject:


text:
{[userbook_noactive]}


Xobor Forum Software von Xobor