[b][/b]
[i][/i]
[u][/u]
[s][/s]
[code][/code]
[quote][/quote]
[spoiler][/spoiler]
[url][/url]
[img][/img]
[video][/video]
Smileys
smile
smile2
spook
alien
zunge
rose
shy
clown
devil
death
flash
sick
heart
idee
frage
blush
smokin
mad
sad
wink
frown
crazy
grin
hmm
laugh
mund
oh
rolling_eyes
lil
oh2
shocked
cool
[mail][/mail]
[pre][/pre]
Farben
[rot][/rot]
[blau][/blau]
[gruen][/gruen]
[orange][/orange]
[lila][/lila]
[weiss][/weiss]
[schwarz][/schwarz]
walkman8196
Posts: 2 | Last online: 09.28.2017
Hobbies
Hackintosh
Wohnort
Russia
Date registered
01.03.2017
Sex
male
    • walkman8196 has written a new post "Actual PCI ROM modules (not AHCI/RAID related)" 03.18.2017

      Zitat von mockingbird im Beitrag #128
      Does anyone know if I can use ROM 2.0.6.6 for Atheros 815x on Atheros/Attansic L1? The difference between the L1 and the 815x(L1C/D/E) is that the original L1 is PCI while the later ones are PCIe. Dev ID is 1969:1048 on an Asus board (P5B-VM SE). Of course I'll have to change the dev_id with a hex editor.
      Zitat von mockingbird im Beitrag #130
      I attempted it, but the system froze in Windows with all wacky sorts of distortions on the screen.
      Went back to 1.0.20.16, and everything works fine. I've attached it for you if you care to post it (As far as I know it's the latest one). The difference between L1 and AR8151 (L1C/D/E) is that L1 is a PCI bus chip and the others are PCIe.
      Earlier, we tried to replace Attansic L1 rom with (P5B-VM SE) - it was unsuccessful.
      I have P5K SE and I have installed a new Atheros LAN ROM v2.1.1.5 module
      Everything works like clockwork

      EDIT by Fernando: Replaced the spoiler tag by the original posts

Recipient
walkman8196
Subject:


text:
{[userbook_noactive]}


Xobor Forum Software von Xobor