[b][/b]
[i][/i]
[u][/u]
[s][/s]
[code][/code]
[quote][/quote]
[spoiler][/spoiler]
[url][/url]
[img][/img]
[video][/video]
Smileys
smile
smile2
spook
alien
zunge
rose
shy
clown
devil
death
flash
sick
heart
idee
frage
blush
smokin
mad
sad
wink
frown
crazy
grin
hmm
laugh
mund
oh
rolling_eyes
lil
oh2
shocked
cool
[mail][/mail]
[pre][/pre]
Farben
[rot][/rot]
[blau][/blau]
[gruen][/gruen]
[orange][/orange]
[lila][/lila]
[weiss][/weiss]
[schwarz][/schwarz]
icedon
Posts: 3 | Last online: 08.28.2016
Date registered
07.08.2013
Sex
male
    • icedon has written a new post "2nd RAID0 doesnt show up" 02.16.2015

      Hi Fernando,

      thanks for your quick answer. I didnt specifiy that the drive didn't show up in diskmgmt.msc.
      Funny thing though - after deinstalling the RST GUI and several reboots, the new RAID0 array shows up in diskmgmt. I just assigned a letter and started copying.

      Thanks Fernando,
      Don

    • icedon has created the topic "2nd RAID0 doesnt show up". 02.16.2015

    • icedon has written a new post "Which are the "best" Intel AHCI/RAID drivers?" 07.08.2013

      Hey Fernando,

      does it make sense to use older Intel oROMs for z77 Chipsest because 12.7 oROMs are optimized for Z87 Chipsets?
      What is your opinion on this matter? Which oROMs (and subsequently RST Drivers) for Z77 Chipsets do you recommend? Stability, performance?

      My usage scenario is: HDD RAID and SSD standalone.


      Thanks,
      Don

Recipient
icedon
Subject:


text:
{[userbook_noactive]}


Xobor Forum Software von Xobor